Наставникът на Ювентус Кладио Раниери разкри, че е много ядосан на Тиаго Мендеш, след като португалският футболист изрази публично недоволството си от факта, че не получава достатъчно игрово време на терена.

Мендеш бе най-скъпата придобивка за „старата госпожа” през миналото лято, след като дойде от Лион срещу 9,2 милиона лири.

26-годишният играч обаче, не оправда доверието на ръководството на Юве и показа много слаба форма от началото на сезона, като има записан само един мач в Калчото.

„Много съм ядосан от думите му, тъй като някои неща бяха насочени директно срещу тима. Това никак ни ми харесва и съм много разочарован от поведението му”, започна специалистът.

„В трудни моменти за тях, играчите с шампионски дух имат навика да реагират необмислено и прибързано. Да, исках да го привлека в редиците на отбора, но ще пускам като титуляри само тези, които са в най-добра форма”, продължи Раниери.

„За мен няма значение кой колко струва или на колко години е. Аз избирам кой ще играе, така че сред останалите 15 души, които останат на скамейката, винаги ще има разочаровани, но те не го показват публично”, завърши Раниери за Тиаго, който най-вероятно и утре ще остане на резервната скамейка за мача с Дженоа на „Стадио Олимпико”.