Наставникът на Ювентус Кладио Раниери заяви след снощното равенство 1:1 с Интер, че неговият отбор може да спечели Серия А през новия сезон.

Интер игра по-добре от нас. Това никой не го оспорва. Ние обаче искаме да се борим за първото място в Италия”, каза усмихнат Раниери.

„Ние имаме гордост. А сега, след като Мауро Каморанези се върна, виждате, че играта за нас се превръща в музика и хармония”, продължи окриленият от успеха вчера треньор на „старата госпожа”.

„Важното е, както много пъти пред това сме казвали, че се намираме в челото на класирането, и да дишаме във вратовете на първенците в Скудетото. Мисля, че голяма част от феновете в Италия ни подкрепяха срещу Интер”, коментира още специалистът.

„Изкуствената засада е приом, който използваме и мога да кажа с голям успех. Разбира се можеше да се справим и по-добре при положение на Крус, когато „нерадзурите” откриха резултата. Трудно е обаче да се справяш по такъв начин при всяка една подобна ситуация – ще прегледаме положение пак, за да можем да си извадим и съответните поуки”, продължи треньорът на Алекс Дел Пиеро и компания.

„Последният път, когато пуснах Каморанези като титуляр, той разкъса мускул и остана извън терена за два месеца. Беше играл само 12 минути и затова предпочетох да го запазя за момента, в който играчите на Интер вече се бяха изморили”, завърши наставникът на Ювентус.