Късно снощи съставът на Сампдория постигна важна победа в Серия А. Самп спечели гостуването си на Кротоне с 1:0 и продължава да стои стабилно в първата половина на класирането. 

14 снимки

"Моряците" към момента заемат деветата позиция, а наставникът на тима Клаудио Раниери се надява, че отборът ще може да завърши  достойно сезона. 

"Хубаво е, че спечелихме, тази победа бе важна за нас. Кротоне също игра добре и мисля, че те могат да са доволни от представянето си. Трябва да трупаме точки, защото всяка победа носи самочувствие и увереност. Трите точки са най-важното във футбола, а аз искам да завършим по достоен начин кампанията и да зарадваме нашите фенове", коментира той. 

"Желая да опитаме да постигнем колкото се може повече победи до края на сезона, и нека видим къде може да ни отведе това. В никакъв случай първенството не е завършило и ще подхождаме отговорно към всеки двубой, сега сме на 9-о място, никой не бива да си мисли, че вече е във ваканция и целите са изпълнени. Да,  най-вероятно няма да достигнем до Европа, но желанието ми е да продължим да печелим“, добави Раниери.