Президентът на Рома Джеймс Палота, изрази недоумение по повод неотдавнашно интервю на капитана на отбора Франческо Тоти.

39-годишният нападател Тоти в интервюто разкритикува ръководството и треньорския щаб на клуба и се оплака от малко количество игрово време и недостатъчно уважение.

В отговор на това старши треньорът на отбора Лучано Спалети изключи играча от групата за мача от 26-ия кръг на серия "А" н Палермо.

"Аз не разбирам какво има предвид Франческо, когато говори, че иска повече уважение към себе си“, каза президентът Палота.

„Разбира се, аз уважавам Тоти и ще поговоря с него", добави босът на Рома.

В осминафиналния мач от Шампионската лига с Реал Лучано Спалети пусна 39-годишния Франческо Тоти в игра като смяна едва в 87-та минута.

Франческо Тоти играе за Рома от 1992 година и в състава на "вълците" е ставал шампион на Италия, два пъти носител на купата на страната и два пъти на Суперкупата на Италия. Тоти има 721 мача с фланелката на Рома, в които е отбелязал 293 гола и е направил 112 голови подавания. Тоти е световен шампион с италианския национален отбор през 2006 година.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS