Новият договор, който капитанът на Рома Франческо Тоти трябваше да получи от клуба, вече е под въпрос, гръмнаха медиите в Италия. Според тях причината за това е все по-голямото отдалечаване между живата икона на „джалоросите“ и техния треньор Лучано Спалети.

39-годишният нападател наскоро се възстанови от контузия, но въпреки това наставникът реши да го използва едва в заключителните минути при домакинското 0:2 от Реал Мадрид в първия осминафинален мач от Шампионската лига. След края на мача естествено журналистите побързаха да разберат защо специалистът е предприел подобен ход спрямо Принца на Рим, а Спалети сприхаво отвърна: „Защо държите да си говорим?“

Дни по-рано италиенецът отправи намек, че би могъл да се справи и без опитния играч в редиците си, като заяви по време на своя пресконференция, че той, а не Тоти тренира Рома.

Договорът на голаджията, който все още преследва головия рекорд в Серия А, изтича това лято и по принцип през март трябваше да има преговори по този повод между него и президентът на клуба Джеймс Палота.

Предвид факта обаче, че игровите му минути са крайно ограничени напоследък, Тоти се замисля дали да не се възползва от другата оферта на ръководството и веднага да подпише 6-годишен договор като директор в Рома.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS