Смятаният за сигурен трансфер на Антонио Кандрева от Лацио в Интер изглежда няма да стане факт или поне няма да се реализира толкова бързо, колкото се иска на "нерадзурите". Причината е, че римляните не са готови да направят абсолютно никакви отстъпки, за да е факт трансферът. 

Техният президент Клаудио Лотито е обявил цена от 25 млн. евро за играча и въпреки че имаше принципна договорка за сума, близка до тази, сега бизнесменът се е запънал. Миналата седмица офертата на "черно-сините" беше за 21 млн. евро плюс още 3.5 млн. във вид на бонуси. Сега Лотито иска парите накуп. 

Очаква се в близките дни ръководителите на двата клуба да се срещнат отново, за да обсъдят новата оферта на Интер. Очаква се твърдата сума да бъде увеличена за сметка на тази, която ще бъде платена като бонуси в зависимост от представянето на Кандрева. Но все пак Лотито иска твърдо 25 млн. накуп. 

Със сигурност обаче в Лацио вече не искат да използват Кандрева, защото той нееднократно изрази желанието си да напусне в посока "Сан Сиро". Въпросът е обаче да бъде трансфериран за максимално висока сума.