Нещо обичайно ще се случи в отбора на Палермо в близките дни. А именно - треньорът ще бъде уволнен. Според италианските медии, още до края на седмицата наставникът Еудженио Корини ще се прости с работата си. 

Но това не е всичко. Тимът на Ивайло Чочев ще бъде воден от позната фигура - Давиде Балардини. Специалистът неколкократно беше уволняван и назначаван и сега пак е готов да се върне в Сицилия. 

Според Скай Италия, спортният директор Никола Салерно се е опълчил на своенравния собственик Маурицио Дзампарини и не одобрява раздялата с треньора. Но може и той да заплати с уволнението си за факта, че изразява мнение. 

Колкото до Балардини, той започна сезона като треньор на Палермо, но беше уволнен, защото си позволи да поиска сигурност в работата си и двугодишен договор. Но след два мача беше наказан с уволнение. 

През миналия сезон пък той беше назначен, уволнен и назначен отново начело на сицилианците. В предишните години е водил Палермо в периода 2008-2009 г. и сега за четвърти път ще бъде начело на отбора.