Преминаването на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед беше потвърдено от още един източник. След като негов добър приятел от Италия преди време разкри, че той се е разбрал с "червените дяволи", сега и втора фигура от Апенините разкри за това. 

Става въпрос за Беди Морати, сестрата на Масимо Морати, който е сред главните акционери в Интер. В последните дни името на португалеца се спрягаше за завръщане на "Сан Сиро" заради слабите изяви на "нерадзурите" напоследък под ръководството на Роберто Манчини. 

Но госпожа Морати, която стои близо до делата в отбора, такава рокада няма да има поради една-единствена причина. А именно, че Специалния вече се е разбрал да премине на "Олд Трафорд". 

"Дали Жозе ще дойде пак при нас? Не, колкото и да би бил щастлив в Милано. Той сега е един щастлив човек, защото е подписал с Манчестър Юнайтед. Разбира се, много бихме искали да е при нас, защото такава фигура ще ни помогне. Но няма да е тук и винаги ще ни липсва", сподели госпожа Морати. 

За отиването на Специалния в Юнайтед се говори още от януари, но ако Луис ван Гаал бъде уволнен в следващите дни, може да се стигне и до по-ранно назначение. Всичко обаче зависи от резултатите на тима през предстоящата седмица.