Вратарят на Наполи Пепе Рейна призна, че е прекарал известно време в разузнаване на начина, по който Марио Балотели изпълнява дузпите за Милан. Снощи испанският страж спаси наказателния удар на Супер Марио, а това помогна на неговия тим да удари „росонерите“ с 2:1 на „Сан Сиро“.

До този момент юношата на Интер нямаше нито един пропуск от бялата точка в кариерата си, но Рейна развали тази статистика.

„Както винаги, изучавахме играчите на Милан. Знаехме, че Марио е много силен при дузпите, но аз успях да спася“, коментира опитният страж.

Освен всичко друго намесата на Рейна позволи на неаполитанци да прекъснат черната си серия без победа над Милан като гост. За последно те надиграха „росонерите“ в Милано с Диего Марадона в редиците си през 1986 година.

„Това ни даде допълнителна мотивация, защото знаехме, че Наполи не е печелил тук от доста време. Да триумфираш на стадион като този срещу един силен Милан наистина ще увеличи нашата увереност“, допълни Рейна. „Както Рафаел Бенитес каза, ние сме показали само 73 процента от възможностите си. Правим страхотен старт на сезона, но сме на прав път и ако продължаваме така, може да спечелим нещо“, каза още той.