Палермо победи Сасуоло с 2:1 в първи мач от 15-ия кръг на Серия А. Българският национал Ивайло Чочев започна като титуляр и остана на терена до 73-ата минута, когато беше заменен от Дела Рока.

Палермо откри резултата в 3-ата минута на двубоя. Лука Ригони се разписа с отличен удар с глава след центриране от корнер. Две минути по-късно Пауло Дибала отстреля вратаря на гостите, но Консили беше на мястото си.

През втората част домакините отново бяха активни и търсена ново попадение, но в 60-ата минута обещаваща атака беше провалена. Три минути по-късно Мареска пропусна да удвои аванса на домакините.
В 67-ата минута вратарят на Сасуоло Консили беше изгонен за нарушение извън наказателното поле.

В 74-ата минута Васкес от Палермо можеше да отбележи красив гол, но ударът му не намери целта. Пет минути по-късно Дибала не успя да отбележи и да даде сигурност на Палермо.

В 80-ата минута поредният пропуск за домакините направи Гонзалес.
В крайна сметка домакините бяха наказани, след като в 85-ата минута Паволети не остави шансове на Сорентино и изравни за 1:1 след колективна грешка в отбраната на домакините.

В края на срещата домакините съумяха да се доберат до 3-те точки след попадение на Белоти. Той се възползва от пас на Васкес и матира съперниковия вратар. Симоне Заза имаше възможност да изравни резултата в 4-ата минута на даденото от съдията продължение, но Сорентино спаси ефектно.

Гостите завършиха мача с девет човека, след като Канаваро получи директен червен картон за нарушение.

След успеха Палермо е на 9-ото място с 21 точки, но с мач повече, а Сасуоло е 11-ти с 19.