Клубът на българския национал Ивайло Чочев – Палермо може и да се окаже излъган от афиширалия се за нов собственик Пол Бакалини. Затова сигнализира неговият предшественик Маурицио Дзампарини, който разкри, че сделката по продажбата на „розанерите” все още не е завършена.

В Италия хвалят Чочев: Той прави разликата

Прехвърлянето на собствеността бе оповестено през февруари, ала става ясно, че Бакалани и неговите съдружници още не са приключили процеса. Затова Дзампарини сигнализира чрез официалния сайт на Палермо.

Новият бос на Чочев се закани да сече глави

„Ние подписахме сделка да продадем 100 процента от дяловете на Палермо в полза на Пол Бакалани и съдружници („Интегрис Кепитъл”) на 9.09.2017 година. За да се подпомогне сключването на сделката, макар да не бе част от оригиналното споразумение, понеже Пол Бакалини вече бе прегледал финансовите отчети, ние позволихме отсрочка за одит, която вече изтече”, обяви Дзампарини.

„Към днешна дата (17 юни 2017 година) не сме получили от Пол Бакалини и съдружници никаква промяна на споразумението относно съдържанието му, числата или крайните срокове. В тази връзка очакваме от него да изпълни финалното споразумение, подписано и подпечатано, до понеделник 19.06.2017 година. Решенията, които трябва да се вземат, повече не могат да чакат: градът, който аз обичам, и феновете на „розанерите” заслужават само уважение”, завърши Дзампарини и подписа писмото като „собственик на Палермо”.