Нападателят на Рома Пабло Освалдо публично благодари на своя капитан Франческо Тоти, след като ветеранът му отстъпи правото да вкара от дузпа при днешното 1:1 в контрола срещу Бурсаспор.

Не е изключено обаче освен добрите намерения постът на играча в „Туитър“ да е нов начин да подразни клубните шефове, с които е в открита новина. Тъкмо една дупза – този път пропусната – при загубата от Сампдория с 1:3 на 10 февруари отключи първите проблеми на италианския национал с ръководството. Тогава той си позволи да пренебрегне треньорските указания и традициите, като взе топката от ръцете на Тоти и пропусна.

Оттогава отношенията по оста с управата непрекъснато се влошават, а от началото на подготовката феновете издигнаха редица обидни плакати и скандираха открито против Освалдо.

Срещу Бурсаспор Освалдо бе далеч по-тактичен и след като Тоти откликна на молбите му, нападателят написа след края на мача: „Макар този гол да не се брои, жестът значи много за мен! Благодаря ти, приятелю! Благодаря ти, велики капитане!“