Ужасяващият старт на сезона за шампиона на Италия Ювентус продължава. "Старата госпожа" записа трети пореден мач без победа, като сега не успя да победи смятания за аутсайдер тим на Киево. 

Макар и домакини, "бианконерите" стигнаха само до 1:1 с тима от Верона, а малко преди края бяха на губещата страна. Пауло Дибала от дузпа обаче изравни, а преди това още в началото "летящите магарета" бяха повели. 

Мачът започна с леден душ за домакините от Торино. Още в 5-та минута Перпарим Хетемай попари "старата госпожа" с попадението си. Той стреля от границата на наказателното поле и прати топката в долния десен ъгъл на Джиджи Буфон, който нямаше как да се намеси по-добре и Киево откри. 

"Бианконерите" не чакаха дълго, за да се хвърлят напред в търсене на обрата. Още в 10-та минута Алваро Мората имаше хубава възможност да изравни, но ударът му беше спасен по великолепен начин от Албано Бидзари. 

До почивката Юве налиташе и търсеше попадението, но опитите за отбелязване на гол се оказаха твърде ялови. Пауло Дибала на два пъти и Алекс Сандро не можаха да преодолеят Бидзари, а Хетемай имаше една от редките възможности за гостите, но сега не беше точен. 

Така почивката дойде при гол преднина на Киево. След подновяването на играта Валтер Бирса можеше съвсем да смълчи трибуните, но Джиджи Буфон показа огромната си класа и отрази удара му. 

В 58-та минута Роберто Перейра реши да затрудни стража на "летящите магарета" с изненадващ изстрел от границата на наказателното поле, но ударът му срещна гредата. При добавката Пол Погба не беше точен. 

Домакините продължиха да налитат, но все така без резултат. В 69-та минута Бидзари извади поредното страхотно положение пред вратата си, когато Ернанес стреля опасно, но той отказа и него. 

Но стражът вече нямаше какво да направи в 84-та минута. Тогава беше дадена дузпа за Юве за задържане на играч на "старата госпожа" в наказателното поле. Зад топката застана Пауло Дибала, който беше безпощаден и вкара за 1:1. 

До края Хуан Куадрадо и Пол Погба имаха възможности да направят обрата пълен, но не бяха точни. В крайна сметка повече попадения не паднаха и Юве записа трети пореден мач без победа от началото на сезона. 

Поне добрата новина за "бианконерите" е, че се спасиха от трета поредна загуба и така продължават само с една точка. Изненадващо или не, но Киево е на върха на подреждането със седем точки от три кръга. Все пак има още мачове от кръга и "летящите магарета" може да бъдат свалени от тази позиция.