Бъдещето на Стефан Ел Шаарави в Милан става все по-неясно, след като се появи вариант талантливият нападател да бъде продаден на Фиорентина.

До този момент се считаше, че „росонерите“ са готови да продадат топреализатора си от миналия сезон на Манчестър Сити, който беше готов да брои сериозна сума.

Сега обаче клубните босови са съзрели възможност да убедят флорентинци за бартерна сделка с участието на Фараона, а в замяна да получат Стеван Йоветич или Адем Ляич.

„Ще се видя с Ел Шаарави във вторник“, заяви вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани, но не пожела да разкрие повече детайли относно естеството на срещата.

Босът на тима обаче не пропусна да отбележи, че ако Марио Балотели беше здрав италианският национален отбор може би щеше да победи Испания при дузпите в полуфинала за Купата на Конфедерациите. „С Марио на линия със сигурност щяхме да вкараме още една дузпа накрая, а в такъв етап това можеше да е с цената на място във финала. Говорих с Балотели и той се чувства по-добре след започването на лечението. Това потвърди и медицинският щаб. След още няколко дни той ще може да отиде във ваканция“, завърши Галиани.