След като Монако пръсна над 100 милиона евро за трансфери до този момент, Манчестър Сити реши да не остава по-назад в класацията по харчове и отправи сериозна оферта за Стефан Ел Шаарави от Милан. Тя включва 25 милиона евро плюс Карлос Тевес, уточнява „Гадзета дело Спорт“.

Вчера вестникът излезе със заглавие, че предложението било 40 милиона евро, но сега става ясно, че сумата е получена с предполагаемата оценка на 29-годишният аржентинец.

Още не е ясно дали „росонерите“ са склонни да се разделят с 20-годишният талант, който вдъхна сериозна надежда на тифозите, че може да стане една от големите звезди на отбора.

Тевес пък бе близо до трансфер на „Сан Сиро“ през януари, но след като преговорите между двете страни пропаднаха, Милан насочи вниманието си към Балотели.

В Италия пък смятат, че тъкмо последният може да се окаже катализатор на сделката. Редица специалисти смятат, че Ел Шаарави и Супер Марио не могат да играят заедно, въпреки всички уверения на двамата футболисти, че поддържат близки взаимоотношения.