Наполи продължи хубавата традиция, с която завърши старата година и през новата. Южняците победиха Чезена като гост, като направо отвяха съперника си с 4:1 и притискат Лацио на третата позиция. 

Бившите играчи на Реал Мадрид Хосе Мария Кайехон и Гонсало Игуаин направиха страхотен мач и вкараха три от четирите гола за тима си. Испанецът откри, а аржентинецът вкара второто и четвъртото попадение. Даниеле Капели си вкара автогол, а Франко Бриенца отбеляза почетния гол за Чезена. 

Неаполитанците бяха по-активният отбор през цялото време и от самото начало, но първото попадение падна едва след половин час игра. Тогава точен беше Хосе Кайехон, който стреля от границите на наказателното поле при една неовладяна от защитата топка. 

Още преди почивката на практика всичко свърши. В 41-та минута Гонсало Игуаин удвои преднината на тима си, възползвайки се от страхотно подаване на Марек Хамшик и всичко приключи - 2:0. 

Веднага след почивката все пак домакините имаха два шанса да се върнат в мача, но Франко Бриенца и Алекс Родригес пропуснаха страхотни възможности и това ги лиши от ранно попадение след подновяването на играта. 

За сметка на това те получиха гол в мрежата си. Комбинацията този път беше завършена от Марек Хамшик след подаване на Гонсало Игуаин, но в последния момент Капели си набута топката зад собствената голлиния за 0:3. Това се случи в 64-та минута.

Разгромът беше оформен в 72-та минута. Тогава Игуаин увенча страхотната си игра с втори гол. Той стреля мощно от границите на наказателното поле и не остави шанс на вратаря за 4:0. 

Все пак домакините успяха да отбележат почетен гол. Само три минути след четвъртия гол на Наполи Франко Бриенца вкара страхотен гол с воле извън наказателното поле и оформи крайното 1:4. 

След този успех неаполитанците събраха 30 точки, колкото има и третият в класирането Лацио. Чезена пък се мъчи в долната половина на таблицата, като сега е предпоследен със само девет точки. Толкова има и последният Парма.