Треньорът на Наполи Маурицио Сари взе решение да не включва своя нападател Лоренцо Инсиние сред титулярите за гостуването на Дженоа от 11-ия кръг на Серия А. Решението на треньора е наказание за действията на играча, който реагира гневно при смяната си срещу Палермо пред седмицата.

В междинния кръг неаполитанци се наложиха с 2:0, но централна тема бе именно реакцията на Инсиние, за когото след последния съдийски сигнал Сари каза, че дължи извинение на останалата част от отбора.

Специалистът е взел решение да остави местния любимец резерва въпреки страхотната му форма напоследък. Това означава, че Сари ще стартира с формация 4-3-3, при която Дрийс Мертенс ще заеме мястото на Инсиние отляво, а Гонсало Игауин и Хосе Кайехон ще бъдат другата част от ударната сила на „везувиани“.

Ветеранът Кристиан Маджо също се завръща в отбора, като най-вероятно ще заеме мястото на Елсейд Хисай отдясно на отбраната. Другата промяна, която се очаква, касае халфовата линия, където Жоржиньо може да получи почивка, а това да отвори шанс за изява пред Мирко Валдифиори.