Жозе Моуриньо иска няколко нови играчи през зимния трансферен пазар и според информациите, освен анонсираното от самия него име на Денис Закария, той се е насочил към футболисти на бившите си клубове Тотнъм, Челси и Манчестър Юнайтед. Специалния напоследък се оплаква често от дълбочината на отбора си и е готов да привлече няколко нови попълнения през предстоящия прозорец.

Според Кориере дело Спорт, Моуриньо следи изкъсо 25-годишният Хари Уинкс от Тотнъм, след като сделката за подписването на Гранит Джака през лятото се провали.
Уинкс е изиграл само седем мача във всички състезания за „шпорите“ досега този сезон.

Диого Далот също е един от играчите свързван с преминаване на „Олимпико“. След прекараният наем в Милан през миналия сезон, сега бекът се бори за мястото си в Манчестър Юнайтед. Моуриньо е голям почитател на Далот, като именно по негово време „червените дяволи“ подписаха португалския защитник.


Голямата цел на португалският специалист обаче се казва Антонио Рюдигер. Договорът на германския централен защитник с Челси изтича през лятото, а отборите, които желаят да го привлекат са доста.

Козовете на „джалоросите“ и Специалния обаче са немалко, тъй като бранителят е бивш играч на „римските вълци“ и все още поддържа топли отношения с доста от играчите в клуба.

Според същият Кориере, друг играч на Челси към когото Моу е хвърлил поглед е изживяващият истински ренесанс в момента Рубен Лофтъс-Чийк.