Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо разкри кой е любимият му спорт след футбола. Португалецът обясни, че си пада много по UFC, а също така обожава да практикува и тенис на маса.

 „Да, харесва ми UFC, например. Също така тенис, баскетбол. Много харесвам и тениса на маса. Но битките за в UFC, много често ги гледам“, сподели Роналдо.  

На питане как се чувства като баща на 4 деца, Роналдо отговори: „Невероятно е. Всеки ден уча по нещо ново. Хубаво е да ги гледам как растат. Въпросите, които ти задават, начина, по който те гледат, как се смеят. Всичко е невероятно, наслаждавам се на всеки ден с тях. Винаги се обръщат към мен с татко. Усещането е несравнимо. Съвместното ни пътешествие е чудесно, това е мотивация за мен – да ставам всеки ден и да постигам успехи. Чувствам се благословен“, коментира още Роналдо.

Роналдо бе върнат и назад в годините, когато е бил дете и е прохождал във футбола. Интерес провокира въпроса дали е имало някой по-добър от него на футболния терен тогава: „Не мисля (смее се). Имаше много талантливи момчета, но е важна и психиката. За да имаш постижения, трябва да се жертваш. Когато бях на 11, 12, 13 години – само една мечта имах – да бъда футболист. И го постигнах с цената на много усилия. Това е, което прави разликата“, коментира още петкратният носител на „Златната топка“.

Още новини:

Роналдо: В Ювентус съм, за да спечеля Шампионската лига

CR7 за задната му ножица във вратата на Юве: За съжаление бе във вратата на сегашния ми клуб