Бившият футболист на Ювентус, Джанлука Виали, коментира трудната ситуация, в която се намира светът, но заяви, че това ще ни помогне да бъдем по-добри хора. Бившият нападател сподели и мнението си относно завършването на шампионата. 

"Добре съм. През декември завърших цикъл с химиотерапия. Бе трудно, но изследванията са добри и не показаха признаци на заболяване. Щастлив съм, въпреки че го казвам тихичко. Отново се поглеждам в огледалото и виждам как косата ми расте. Не ми се налага да си рисувам вежди. Чувствам се късметлия", заяви Виали. 

"Мисля си за хората в болниците, за техните роднини, за погребенията, на които няма никого - ужасно е. Ще останат огромни емоционални, морални и икономически белези от цялото това нещо."

"Все пак в тази огромна тишина, която ни заобикаля, има нещо успокояващо. Дори мегаполисите ще могат отново да чуят песните на птиците. Ще бъде прекрасно, когато футболът и спортът се завърнат. Ще започнем да живеем пълноценно."

"Ако може по някакъв безопасен начин първенството да бъде завършено, бих се радвал. Ако ли не, по-добре да няма служебен шампион. Сега трябва да оставим настрана личните интереси и егоизма", заяви бившият италиански национал.