Халфът на Ювентус Аарън Рамзи разкрива, че се притеснява да не напълнее по време на карантината. Уелсецът е в изолация заради пандемията от коронавируса, която най-тежко засегна Италия.

Gulliver/GettyImages
20 снимки

„Това не е лесен период. Правя всички упражнения вкъщи, които клубът ми е дал, но това не е същото като да тренираш със съотборниците си на тренировъчния терен. Не ме е страх да напълнея по време на сезона, но сега...“, споделия Рамзи в една от социалните мрежи.

„Жена ми е отлична готвачка и обичам да ям, така че това е проблем. Плюс това има много бисквити около мен. Виждате ли, обичам да си правя чай и ако преди това беше бърз ритуал, днес се превърща в навик. Проблемът е, че всеки път, когато си правя чаша чай, ям и бисквити. Не мога да им устоя“, добави още той.

Уелският национал кара първият си сезон в Ювентус, но не е забравил за своята родина, за която направи дарение в размер на 20 000 евро за подпомагане на здравния персонал, който се бори с COVID-19.

“Ситуацията е тежка и все още не знаем кога всичко ще приключи, но ако се замисля за работата си, все пак имаме високи цели. Дойдох тук, за да спечеля Серия А и Шампионската лига“, заяви Рамзи.

„Кристиано Роналдо е неверотен и няма нужда да го казвам. Той е първият, който влиза в съблекалнята и последният, който напуска тренировъчния терен. Работната му етика е на най-високото ниво. Смятам, че е сред най-великите в историята“, добави уелсецът.