Треньорът на Рома Пауло Фонсека не беше доволен след равенството срещу Ювентус (2:2) на "Олимпико". Неговият отбор игра половин час с човек повече и водеше с 2:1, но не успя да задържи е до трите точки. Португалецът все пак похвали старанието на футболистите и не обвини Един Джеко за пропуските срещу тима, който искаше да го привлече.
"Mисля, че играхме добре, но не мога да съм доволен от резултата. Създадохме достатъчно положения, за да спечелим. Един Джеко беше фокусиран и мотивиран, игра за отбора. Пропуските са част от футбола, но той наистина вложи много усилияи беше полезен", заяви Фонсека.
 
"Не позволихме на съперника да създаде много опасни ситуации пред вратата ни. Смених Лоренцо Пелегрини, защото видях, че е уморен. Не беше необходимо да използвам всичките смени, защото играта ни вървеше. Попитах Джеко, Мхитарян и Педро дали са достатъчно свежи, за да продължат и те потвърдиха".
 
"Имам пълно доверие на клуба. Често говоря с новия президент и търсим най-добрите решения за отбора. Имаме трима млади защитници, които са много талантливи и днес го доказаха. Антонио Миранте трябваше да прави само едно важно спасяване. Резултатът не ни устройва, но играта беше на добро ниво. Не можем да върнем времето назад и да избегнем грешката, довела до служебната загуба срещу Верона. Трябва да гледаме напред", добави Пауло Фонсека.