Легендата на Рома Франческо Тоти вярва, че ще се завърне в любимия си клуб рано или късно. Тоти посвети цялата си състезателна кариера на Рома, а след като окачи обувките на пирона зае ръководен пост в клуба. След кратък престой на новата длъжност Тоти напусна Рома със скандал.

След смяната на собствеността на клуба Тоти се надява отново да започне работа в отбора на сърцето си, но на този етап не е имал контакт с новите собственици от семейство Фридкин.

"Кога ще се завърна в Рома? Няма еднозначен отговор, защото има твърде много нюанси, но рано или късно ще се случи. Ако ме питате кога ще се срещна с Дан Фридкин, ще отговоря, че когато ме покани на кафе. Със сигурност това ще се случи, но на този етап не са ме потърсили. Дан Фридкин бързо разбра едно фундаментално нещо. В Рома собственикът трябва да присъства физически. Затова е хубаво, че неговият син Райън се мести в Рим. Бившият собственик Джеймс Палота направи грешка, защото взимаше решения от разстояние на база слухове", каза Тоти пред Ла Република.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.