Три кръга и 28 дни суша... За всеки обикновен футболист това би било най-нормалният период, в който да не се разписва и никой не би се усъмнил в качествата му. Освен ако не се казваш Кристиано Ронладо и очите на целия свят не са вторачени в теб, особено като си вкарал близо 500 гола за Реал Мадрид за по-малко от десетилетие...

Е, португалецът се разписа с екипа на Ювентус за първи път, като за това постижение му трябваха 320 минути. Петкратният носител на Златната топка огорчи защитата на Сасуоло и най-после се отпуши и по собствените си високи стандарти. 

А голът му беше... от половин метър и на празна врата, подарен от неадекватната защита на съперника. При едно центриране от корнер негов съотборник стреля със задна ножица, а защитник неособено адекватно я прати в лявата греда. От там тя се затърколи на метър пред голлинията и право на пътя на свободния Роналдо, който я прати в мрежата .

А още четвърт час по-късно той се разписа и втори път, за да сложи окончателно край на интригата в мача и да подпечата успеха на "старата госпожа". И затова със сигурност ще запомни скромния Сасуоло.