Шампионът Ювентус ще стартира с променена единайсеторка срещу Сасуоло, точно както обеща старши треньорът Масимилиано Алегри за предстоящия мач от четвъртия кръг в Серия „А”. Наставникът на "бианконерите" сподели също така, че голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо „ще строши леда” и ще се разпише в Калчото.

„Миралем Пянич и Джорджо Киелини по всяка вероятност ще останат извън състава, за да починат. Имам още време да реша какво ще сторя със Сами Кедира, тъй като смятам да стартирам с Емре Джан. Причината е стилът на игра на Сасуоло, който играе по начин, който Джан може да ни помогне много. Той пристигна тук от друго първенство, в което се играе коренно различен футбол, а му е нужен период на адаптация, особено след като претърпя контузия”, довери Алегри пред медиите преди домакинството на Сасуоло.

„Джан и Родриго Бентанкур могат да заместят Пянич, макар че имат различни игрови характеристики. Ако пък не започне Алекс Сандро, то някой от Матиа Де Шилио или Жоао Кансело ще започне. Меди Бенатия и Даниеле Ругани също са в кондиция за срещата”.

„Мога да потвърдя, че Марио Манджукич ще стартира от първата минута, както и Войчех Шчесни. Това го казвам, за да предотвратя въпросите за Матиа Перин. Той има достатъчна възможност да играе в хода на сезона”, продължи наставникът на Юве.

„Кристиано Роналдо работи по превъзходен начин и смятам, че със Сасуоло ще вкара гол. Не очаквам нещо повече или по-малко от това, което направи в първите три срещи за нас. Вярвам, че със Сасуоло той ще отбележи и ще счупи леда”, завърши Алегри.