Защитникътна Наполи Калиду Колибали вярва, че неговият отбор ще стигне много далеч с оглед на характера, който е показал тимът при обрата от 0:2 до 3:2 срещу Милан в събота вечер.

В домакинския дебют на Карло Анчелоти начело на неаполитанци ексшампионът от миналата година спечели един от най-паметните мачове в Серия А през последните години и взе втория си успех от началото на сезона. "В началото играхме по-назад, но знаехме, че в един момент ще се появят възможности за гол. Те обаче успяха да вкарат своите положения. След 0:2, ние нямахме какво да губим. Можехме само да отвърнем на удара. Ще отидем стигнем далеч с този отбор и психиката, която притежава", сподели сенегалецът.

"Трябва обаче да продължим да работим и не трябва да допускаме голове в нашата врата още с първия удар на съперника", добави той.

"Успяхме да спрем Игуаин с добра екипна работа. Причината не беше само в мен и Албиол. Беше жалко, че допуснахме тези два гола, но ще се поучим от горчивия опит и ще се подобряваме. Ние вярваме много един в друг, тъй като сме заедно от дълги години. Знаем, че можем да обръщаме такива ситуации в наша полза", заключи 27-годишния бранител.

Още по темата:

Гагузо няма обяснение къде изчезнал неговият Милан

Анчелоти за обрата: Най-хубавото е, че плащах за билет