Сестрата на нападателя Мауро Икарди също взе отношение след вчерашните разтърсващи новини около играча, който беше лишен от статута си на капитан и остана извън групата за днешния 1/16-финален мач срещу Рапид Виена в Лига Европа.

Ивана Икарди директно обвини съпругата и агент на 25-годишния си брат – Уанда Икарди за цялата история. Според нея турбулентните събития се дължат именно заради начина, по който бившата актриса води преговорите с Интер за нов договор.

Мауро Икарди през 2016-а парафира нов контракт с „нерадзурите”, който изтича през 2021 и има освобождаваща клауза от 110 милиона евро, която е валидна само за клубове извън Италия. На няколко пъти от клуба поискаха от играча да се замисли за смяна на агента, тъй като сред шефовете се шири неодобрение спрямо Нара най-вече заради склонността ѝ да публикува не толкова прилични фотоси. Икарди стигна дотам да заяви, че неговата съпруга ще се грижи за интересите му до края на неговата кариера.

В последно време се вярваше, че все пак има прогрес между двете страни, затова вчерашните внезапни решения на „нерадзурите” предизвикаха истински трусове. Очевидно такива ще има и в семейството на Икарди, особено след като Ивана хвърли вината за всичко върху Уанда.

„Мой бедни братко, защо все така продължаваш да позволяваш всичко това?”, написа тя на профила си в „Туитър”. „Интер не разрешава подобно поведение. Ако имаше зад себе си сериозен човек, на когото наистина му пукаше за теб, никога не би се стигнало до там.”

Още по темата:

Спалети обясни патовата ситуация с Икарди

Икарди аут и от състава на Интер за ЛЕ!

Трус от Милано: Икарди разжалван в Интер

Съотборник на Икарди "хареса" новината за отнетата лента

Икарди категоричен: Жена ми е ще е мой агент, докато играя

Сестрата на Икарди обяви война на Нара: Тя няма представа как да бъде добър човек

Интер до невъзможната Уанда: 7 милиона, повече не можем