Полузащитникът на Интер Марсело Брозович направи ситуацията около клуба още по-интересна, след като „хареса” в социалните мрежи три различни публикации за отнетата от неговия съотборник Мауро Икарди капитанска лента.

„Нерадзурите” сюрпризираха всички с днешното си обявление за разжалването на 25-годишния аржентинец, който до момента не успява да постигне съгласие за удължаване на договора си. Отговорността да носи лентата се пада вече на словенския вратар Самир Ханданович.

Преглед на последните активности на Брозович в „Инстаграм” показва, че той е ударил бутона за „лайк” под три различни публикации, касаещи изненадващата вест.

За момента на Апенините не знаят дали действията на хърватина говорят за одобрение спрямо клубното решение или пък той просто е доволен да види доказан ветеран като Ханданович в новата му роля. Словенецът играе за „нерадзурите” от 2012 година, като има 275 мача за тях (с 65 повече спрямо Икарди).

Случващото се с аржентинския нападател определено е интересно, защото той не беше лишен от лентата дори в миговете на най-тежки дрязги с ултрасите на отбора (по повод квалификации по техен адрес в автобиографията на нападателя). Това се случи през 2016-а, а заради решението на Интер да не вземе лентата, до ден днешен отношенията между феновете и Икарди остават обтегнати. На няколко пъти през годините след това тарторите на агитката издаваха забрани името на острието да се пее на „Джузепе Меаца”.