Сделката на годината е факт! Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо на практика вече е футболист на Ювентус. Единственото, което липсва на сделката, е формалният подпис пред официалните фотографи на "старата госпожа". Иначе вече е парафирано абсолютно всичко от трите замесени страни. 

Още преди няколко дни португалецът се разбра за личните си условия, а днес официализира това в присъствието на боса на "бианконерите" Андреа Аниели. Големият ръководител дойде на остров Миконос, където футболистът отдъхва след Световното, за да приключат с тази формалност. 

Впоследствие "черно-белите" са стигнали до споразумение и с Реал Мадрид за трансферната сума. Двата клуба са си стиснали ръцете за 100 млн. евро, всичко е приключено и на практика няма абсолютно никакви пречки за сключването на сделката. 

Роналдо вече мина медицинските тестове в Мюнхен веднага след края на участието си на Мондиала, така че остава единствено да позира пред фотографите с черно-бялата фланелка и всичко да е официално. Очаква се потвърждението да дойде още във вторник вечерта или най-късно в сряда сутрин.