Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо може да загуби над 2 милиона евро, ако бъде признат за виновен по обвиненията в изнасилване, твърди ABC.

Според публикуваната информация, ако Катрин Майорга успее да докаже, че в действителност е имало насилствен сексуален акт през 2009 година в Лас Вегас, имиджът на Роналдо значително ще пострада и много от рекламодателите, с които работи, ще се оттеглят от него.

В момента всички компании, с които има договорни отношения португалецът, следят изкъсо ситуацията. Сметките сочат, че при негативен развой за звездата на Ювентус, Роналдо може да загуби 870 хиляди евро по договора си със спортния концерн Найк.

Кристиано Роналдо

източник: БГНЕС

Към тях следва да се прибавят и онези 783 хиляди евро, които се генерират от публикациите на играча в социалните мрежи. Това е само малка част от загубите, които ще претърпи футболистът, при все, че доста от фирмите, чието рекламно лице е той, възнамерявали да се отдръпнат от него.

„Дълбоко притеснени сме от случващото се около Роналдо и следим много сериозно онова, което се случва“, заяви говорителят на компания, която остава неназована.

Припомняме, че след като Катрин Майорга пусна „бомбата“, се появиха още три дами с подобни твърдения.  

Още новини: 

Роналдо готви защитата си в Лисабон

Майката на Роналдо призова за подкрепа към него 

Още три жени заплашват реномето на Роналдо