Полузащитникът на Ювентус Аарън Рамзи демонстрира огромна решителност да успее да се наложи като постоянна величина в състава на италианския хегемон. Уелсецът заяви, че полека-лека нещата при „бианконерите” започват да се нареждат за него под ръководството на Маурицио Сари.

28-годишният  вече записа 4 официални мача за тима, като отбеляза и първия си гол – при победата 2:1 над Верона на 21 септември. Той не скри своето възхищение от стройната организация в Юве, където по думите му целта е само една – да се печелят мачове и трофеи.

„Това е невероятна възможност в клуб от най-сериозна величина”, коментира Рамзи пред Би Би Си. „Просто искам да бъда част от всичко това. Дано имам възможността да помогна на съотборниците си, а моят клуб да постигне велики неща на голямата сцена.”

„Кристиано Роналдо е просто като всички други, наистина приятелски настроен. Разбира се, той е един от най-великите, които някога са играли футбол, но извън този факт е обикновен човек. Веднага се стреми да разчупи ледовете и те кара да се чувстваш все едно разговаряш с който и да било друг. В клуба има едно семейно чувство.”

„Всички тук имат една цел – да печелят футболни мачове и трофеи. Всички са устремени и много фокусирани върху това, което трябва да вършат.”

„Сега трябва да се докажа пред моите съотборници, пред нов треньорски щаб и нови фенове. Аз обаче съм в играта от доста време. Знам на какво съм способен. Въпросът е просто да го покажа.”

„Медицинският щаб тук е много добър и ми помогна да преодолея контузията си. Чувствам се добре в момента. Горд съм, че отбелязах първия си гол и че в последната седмица играх в три мача. Все още има какво да подобрявам, но дано успея да го правя и да ставам по-силен физически, за да имам наистина успешен сезон”, допълни Рамзи.