Френският национал Пол Погба се завърна в Манчестър Юнайтед, превръщайки се в най-скъпия футболист на планетата. „Червените дяволи“ платиха колосалните 105 млн. евро, за да върнат таланта на „Олд Трафорд“, като само преди четири години му позволиха той да напусне в посока Ювентус за скромната сума от 1,5 млн. паунда.

Типично в свой стил обаче, английските медии побързаха да извадят наяве старо интервю на Погба от 2013 година, в което той е категоричен, че никога не би се върнал в Юнайтед.

„Никога няма да се върна там. Клубът (б.р. - Манчестър Юнайтед) се отнесе с мен с неуважение, когато напуснах миналото лято. Спомням си, че сър Алекс Фъргюсън ми звънна три седмици, след като преминах в Италия и се смя по телефона в продължение на 25 минути. Той ми каза, че не съм бил достатъчно добър, за да играя за клуба. Това бе моментът, в който реших, че никога няма да се върна в Манчестър. Няма сума на света, която да ме накара да се върна“, коментира тогава Пол Погба.

Виждаме обаче, че три години по-късно френският национал е променил коренно мнението си и отново облече екипа на „червените дяволи“.