Още един от трансферите на Манчестър Юнайтед може да се брои за сигурен. След като привлякоха Ромелу Лукаку от Евертън, сега "червените дяволи" на практика могат да броят за сигурно ново попълнение и хърватския флангови футболист Иван Перишич от Интер. 

Според вестник "Индипендънт", английският клуб е пратил последна оферта за играча, която се доближава максимално до исканата от "нерадзурите" трансферна сума. Те бяха заковали искането си на 50 млн. паунда, като сега от Юнайтед са предложили "над 45 млн., но и под 50 млн." за него. 

В Интер изглежда броят Перишич за играч на Юнайтед

Очаква се в крайна сметка двете страни да си стиснат ръцете някъде по средата и трансферът да бъде обявен официално в средата на следващата седмица. Това е третото предложение, което англичаните изпращат, като предишните две - за 30 и после за 40 млн. паунда - бяха отрязани от италианците. 

Перишич в Юнайтед за 50 млн. и нито стотинка по-малко

Иначе хърватинът отдавна се е разбрал за личните си условия и остава единствено споразумението между двата клуба, за да може сделката да се смята за осъществена. Той ще е третият нов играч за "червените дяволи" това лято след Ромелу Лукаку и Виктор Линдельоф.