Възникналата през февруари криза на отношенията между една от най-харесваните двойки в Италия – тази между Франческо Тоти и Илари Блази, завърши със закономерна раздяла. И двамата днес официално признаха, че се развеждат, пише Telegraph.bg.

"След 20 години заедно и три прекрасни деца, бракът ми с Франческо приключи. Пътят на раздялата все още ще остане частен въпрос и няма да последват повече изявления от моя страна.

Сега ТВ водещата ще напусне Рим за няколко дни с децата си, решена да стои далеч от очакващата се врява около семейството им.

12 минути след изявлението на Илари, такова пусна и легендата на Рома: 

„Опитах се да преодолея кризата на брака си, но днес разбирам, че изборът на раздяла, макар и болезнен, не може да бъде избегнат“.

9 снимки

И както винаги той говори за децата си Кристиан, Шанел и Изабел: „Всичко, което казах и направих през последните месеци, беше казано и направено, за да защитим нашите деца, които винаги ще бъдат основният приоритет в живота ми. Ще продължа да бъда близо до Илари в израстването на трите ни прекрасни деца, винаги уважавайки съпругата ми. Вярвам в най-голямото уважение към личния ни живот, особено към спокойствието на нашите деца".

Разривът в отношенията им възникна през февруари, когато светските издания разкриха изневяра на Тоти. 

Сега вече е ясно, че Принцът на Рим има връзка с Ноеми Боки повече от година. Русокосата красавица беше в Тирана за финала на Лигата на конференциите, беше в Монте Карло - мястото на сърцето на бившия играч. Когато случаят избухна през февруари, Тоти помолил Ноеми за търпение и дискретност. Той й подари прекрасна гривна, която да не сваля от ръката си.