Все още не е ясно бъдещето на Пауло Дибала. Множество информации пращат аржентинеца в посока Интер, но от Рома също не са се отказали да се борят за подписа на нападателя. Дибала, който снощи се разписа при победата на своята родина срещу Италия на „Уембли“ е играч на Ювентус, но договорът му изтича на 30 юни и той ще стане свободен агент.

Лично Франческо Тоти се е срещнал с 28-годишния футболист, за да го убеди да пристигне на „ Олимпико“. Легендата на „вълците“ призна, че много би се радвал, ако спомогне за евентуален трансфер на левичаря в Рома.

„Наистина разговарях с Пауло и му обясних как стоят нещата. За съжаление, не всичко зависи от него, но мисля, че той много добре разбра посланието. Ще е чудесно футболист от такава величина да играе в Рома и считам, че той може да помогне много на отбора. Не мога да гарантирам нищо, единственото, което бих споделил е, че се срещнахме и разговаряхме. Говорихме по доста теми, а дали Пауло Дибала ще бъде част от Рома ще ни покаже времето“, коментира Тоти.