Звездата на Рома Раджа Наинголан вярва, че отборът няма да допусне грешката от предишните сезони и да започне да обсъжда шансовете си за титлата, докато сезонът още тече.

В последните години „римляните” се утвърдиха като един от основните конкуренти на хегемона Ювентус за трофея. През настоящата кампания те трудно могат да мислят за атака на първото място, защото след поражение с 0:1 тъкмо от Юве те вече се на 7 точки зад лидера Наполи (а „бианконерите” са само с 1 пасив).

Топ 20 на най-скъпите млади играчи в света

„Този отбор на Ювентус е силен. Искахме да ги пресираме високо и трябваше да бъдем по-фокусирани. Да играем там и да не се възползваме от шансовете, които създадохме, тогава става много тежко да вземем дори точка”, анализира Наинголан.

„Патрик Шик беше малко унил в съблекалнята. Той опита да се труди в името на отбора и чувстваше, че можеше да отбележи онова късно положение. Трудно му е засега, но за в бъдеще определено ще ни помогне с головете си.”

Рома не планира зимна селекция

„Да говорим за титлата е грешка, която допускахме в миналото. Нужно е да играем мач за мач. Имаме мач  по-малко (срещу Сампдория – б.р.). Да загубим от Ювентус в Торино не е трагедия, все още разполагаме с ответния двубой на „Олимпико” и там можем да наваксаме пропуснатото”, завърши Наинголан.