Футболистът на Каляри, Раджа Наинголан, коментира отношенията си с останалите италиански отбори. Правата на белгиеца все още принадлежат на Интер, въпреки че през настоящата кампания той бе преотстъпен под наем в тима на Кирил Десподов.

Getty Images
25 снимки

"Тръгнах си от Интер по собствено желание, но не исках да сменям страната. Нищо не се е променило в отношенията ми с феновете на отбора, те винаги са близо до мен. Всичко, което се изписа, относно това, че съм създавал проблеми в съблекалнята, е пълна лъжа. Да, аз си имам своите кривини, но никога не съм създавал проблеми, просто заявих позицията си", призна белгиецът.

"Мисля, че ще е добре сезонът да бъде завършен, нямам представа кой ще спечели. Ювентус винаги успява да отнеме титлата от Лацио, който върши чудеса. Хората смятат, че мразя Ювентус, но това не е вярно. Просто ме дразни. Никога не съм искал да отида в този отбор, печелейки титлата с някакви си 5 истински мача на година. Това не е моето, не избирам отбора, който винаги печели. Да спечеля една титла в Рома или където и да е другаде, ще е по-силно от това да спечеля 10 с Ювентус, така че винаги ще им отказвам. Затова феновете ме мразят", допълни Наинголан.