Раджа Наинголан се превърна в изключително важен футболист за отбора на Каляри. Белгиецът, който е на „Сардения арена“ под наем от Интер е с основна заслуга за доброто представяне на отбора на Роландо Маран. 31-годишният футболист се превърна в истинския лидер на Каляри и помогна на тима си все още да мечтае за излаз в Европа.

Един от директорите в клуба - Марио Пасети изрази своето мнение по темата дали играчът ще остане при сардинци и след края на сезона.

„Първо искам да кажа, че сме много благодарни на Раджа за всичко. Както знаете това е неговия втори престой в Каляри, но сега нещата се развиват повече от добре. В първата част от сезона нашият отбор бе претендент дори за класиране в Шампионската лига, а сега нашите надежди са да се преборим поне за Лига Европа. Искаме да задържим Раджа при нас и за следващия сезон, но това няма да бъде лесна задача. Знаете, че той е при нас под наем от Интер и ако наистина искаме да се развиваме като клуб, трябва да играем европейски футбол. Ако се класираме за Лига Европа, аз съм оптимист и вярвам, че Наинголан ще остане в отбора и през следващия сезон“, сподели още директорът.

 

Автор: Делян Калинков