Ситуацията около топреализатора на Интер Мауро Икарди става все по-интересна. В Италианските медии се появиха информация за контузия в глезена, която евентуално може да извади аржентинеца и от шампионатния мач срещу Сампдория.

На фона на отнетата капитанска лента и отпадането на нападателя от пътуването за днешния елиминационен мач срещу Рапид Виена в Лига Европа, версията за травмата едва ли ще бъде приета като чиста монета. Един от малкото факти, които се знае със сигурност, е, че тази сутрин 25-годишният южноамериканец се е явил за самостоятелна тренировка.

„Спорт Медиясет” твърди, че той обаче не е провел никакви занимания, а имал единствено сесия в лечебницата, където са се погрижили за проблем в областта на глезена.

На този етап липсва официално потвърждение от страна на клуба и така участието на Икарди  при гостуването срещу Самп остава под въпрос. Не е изключено „нерадзурите” да се опитват да спестят на играча враждебното посрещане, което той би получил от феновете на отбора. Треньорът Лучано Спалети разкри, че самият Икарди е пожелал да не пътува за Виена, щом научил за отнетата си капитанска лента.

Интересно е да се отбележи, че острието премина на „Джузепе Меаца” именно от отбора на Сампдория.

Още по темата:

Спалети обясни патовата ситуация с Икарди

Семеен разкол при Икарди, съпругата-агент на мушката

Икарди аут и от състава на Интер за ЛЕ!

Трус от Милано: Икарди разжалван в Интер

Съотборник на Икарди "хареса" новината за отнетата лента

Икарди категоричен: Жена ми е ще е мой агент, докато играя

Сестрата на Икарди обяви война на Нара: Тя няма представа как да бъде добър човек

Интер до невъзможната Уанда: 7 милиона, повече не можем