Милан може да направи няколко хода по време на януарския трансферен прозорец и едно от новите попълнения вероятно ще бъде в халфовата линия.

Според ПланетаМилан "росонерите" ще продадат Раде Крунич на Фенербахче по време на януарския пазар. Босненският полузащитник вече има споразумение с „фенерите“ за договор на стойност 3,5 милиона евро чисто на сезон и оферта в порядъка на 5 милиона евро би трябвало да е достатъчна, за да убеди шефовете на италианците.

Ако продажбата на Крунич се реализира, планът е да се проведат преговори с Фиорентина и Манчестър Юнайтед относно ситуацията на Софиан Амрабат, като се има предвид, че мароканският национал не започва много често в титулярния състав на Ерик тен Хаг, след като премина на „Олд Трафорд“ под наем с опция за закупуване.

Идеята на Милан е да вземе играча при същите условия, договорени между Фиорентина и Юнайтед. "Росонерите" ще платят трансферна сума за наема от януари до юни и ще имат правото да закупят играча за 20 милиона евро плюс бонуси в размер на 5 милиона евро през лятото на 2024 г.