Нападателят на Сампдория Фабио Куалярела заяви, че изключителния му гол с пета срещу Наполи (3:0) в Серия А съвсем не е най-красивият в кариерата му, макар и болшинството медии в Италия да го оцениха по точно такъв нчин.

35-годишният ветеран е успявал да бележи регулярно за всичките 8 клуба в своята дълга кариера, а изпълнението му срещу „везувианите” от неделя вечер наистина беше нещо специално.

„Когато видях центрирането да пристига, имах частица от секундата, за да взема решение”, коментира шампионът на Италия с Ювентус. „Помислих, че ако избера да ударя с вътрешната част на обувката, никога няма да улуча вратата, така че избрах да стрелям с пета и се надявах на най-доброто. В крайна сметка всичко се разви много добре.”

„Дали това е най-красивият ми гол? Не, но попада в топ 3. Вкарвал съм от средата на терена на няколко пъти, така че има и други попадения, измежду които да избирам.”

„Направихме страхотно представяне. Малко съм тъжен, че винаги бележа красиви голове срещу моя Наполи (Куалярела е роден и израсъл в близост до Неапол – б.р.). Те знаят, че въпреки всичко си оставам техен фен”, допълни Куалярела.

Още по темата:

Куалярела и неговата петичка от страната на чудесата

Анчелоти: Наполи подходи неприемливо