Антонио Касано проведе сериозен спор с Уанда Нара на живо по италианска телевизия, а темата на разпаления разговор, разбира се, бе Мауро Икарди. Бившият италиански национал заяви на съпругата на Икарди, че "той трябва да отиде в съблекалнята на Интер и да изясни нещата".

Уанда бе в студиото, за да защити своя любим, който не е играл за Интер откакто преди 2 седмици капитанската лента му бе отнета.

Официалната причина за липсата на Икарди е травма в коляното. Обществена тайна обаче е, че проблемът се крие в отхвърленото от него предложение за нов договор. Въпросният отказ пък дойде по желание най-вече на Нара, която играе ролята и на агент на мъжа си. Според нея той може да претендира за 10 милиона евро на година при положение, че предложението е за 6,5 милиона.

"Във футбола има толкова много несправедливости като тази дузпа, поведението на Перишич, оставянето на Икарди у дома, някой, който е дал всичко на Интер, но сега е описван като чудовище, каквото не е", заяви Нара.

"Трябва уважение, за да си капитан, а Мауро има такова за всички в Интер, техните цветове и фланелка. Мауро трябва да отиде в съблекалнята и да разреши проблемите? Стига с тези глупости. Какво е съблекалнята, физиотерапия? Той не е направил нищо. Тази драма не съществува."

Всичко това обаче накара Касано, който е бивш играч на Интер, да отвърне: "Те играят за третото място докато чакат Икарди да се възстанови...нуждаят се от неговите голове. Той трябва да отиде в съблекалнята и да изясни своята позиция с играчите до юни заради себе си."

"Казвам това като фен на Интер. Той трябва да говори с тези, които имат проблеми с него, да им стисне ръката и през юни да става каквото ще става."

"Ако бяха свалили капитанската лента от мен? Щях да полудея, но той не трябва да остава извън отбора до юни. Нито клубът, нито Спалети са луди. Те имат някои проблеми, но трябва да ги изяснят за доброто на Интер."

"Ракитич? Той е много добър играч. Нямаше нищо в жеста на Перишич, но мисля, че Икарди има проблеми със славяните в състава."