Ювентус победи Удинезе с 2:0 в двубой от 8-ия кръг на Серия А, записвайки осмата си поредна победа. Головете за успеха на "старата госпожа" реализираха Бентанкур и Роналдо. Така "старата госпожа" се откъсна от втория Наполи с 9 точки, но тимът от Неапол е с мач по-малко.

В 7-ата минута на срещата Роналдо стреля опасно, а Берами щеше да си отбележи автогол. Малко по-късно бранител на домакините се справи с опасна атака към вратата. Роналдо стреля над вратата в 17-ата минута на двубоя като от 11 метра не намери целта. Малко по-късно Пянич пропусна.

Ювентус бяха по-активният тим в двубоя и закономерно в 33-ата минута Бентанкур се разписа след пас на Кансело от десния фланг. Кристиано Роналдо, който в момента е под сериозен стрес предвид ситуацията около личния му живот, показа, че на терена това не му влияе.

Той се разписа в 36-ата минута Роналдо получи подаване от Марио Манджукич и с мощен удар с левия крак реализира за 2:0, реализирайки четвъртия си гол в първенството.

През второто полувреме Ювентус пропиля куп шансове за трети и четвърти гол, като сериозни пропуски пред вратата на Удинезе направиха Роналдо, Манджукич и Федерико Бернардески.

За Удинезе загубата е трета поредна и отборът остава на 15-о място с 8 точки.