Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, определи загубата на своя отбор с 1:2 от Рома като най-добрия шампионатен мач на "нерадзурите" през този сезон. Поражението бе четвърто за тима в Серия А. 

„Знаем, че във вторник ще имаме важен мач в Шампионската лига срещу Барселона, но е нормално да бъдем разочаровани след днешната напълно незаслужена загуба. Това беше футбол и най-доброто ни представяне през сезона, а ние си тръгнахме с празни ръце, което е болезнено. Както казах на вчерашната ми пресконференция – трябва да работим още върху детайлите. Вратарят ни не направи нито едно спасяване тази вечер, а също така нацелихме греда. Но е ясно, че това, което правим засега, е недостатъчно. Като треньор получих прекрасна реакция от тима по отношение на представяне и на създадени шансове. Това беше най-добрият ни мач от осемте в Серия „А“ през кампанията.

За съжаление, не успяхме да празнуваме с феновете, които нонстоп ни подкрепяха, а ние отново ближем раните си. Тази нощ видях отново моят Интер – отборът, който ни донесе два трофея през миналия сезон. Сами се вкарахме в тази ситуация и сега трябва да се трудим усърдно, за да излезем от нея. Нужни са ти резултати, за да се чувстваш уверен. Сега си плащаме за всяко малко разсейване. Всички трябва да правим повече, започвайки с мен като треньор“, заяви след мача Индзаги, който отписа Ромелу Лукаку за мача с Барселона, а най-вероятно и за този със Сасуоло.