Звездата на Рома Николо Дзаниоло планира да остане в Рома „в продължение на много години напред“ и обещава да се върне „по-силен от всякога“ след скорошната си кошмарна контузия. 20-годишният италианец, който направи страхотно впечатление след преминаването си от Интер и се утвърди в първия състав в отбора на Пауло Фонсека, разкри колко много оценява живота си при "джалоросите".

„Рома означава всичко за мен, те ми дадоха неописуеми емоции още с дебюта ми на „Сантяго Бернабеу“, каза той пред „Il Messaggero“.

„Те ме накараха да празнувам, да играя на „Олимпико“ и да почувствам любовта на феновете. И така, не виждам защо това трябва да се промени и се надявам да остана още много години“, сподели Дзаниоло.

Младокът трябваше да се подложи на операция заради разкъсан преден кръстен лигамент през януари.

„Контузията на коляното беше много лош удар за мен. Успях да го преодолея едва след първите две или три седмици, които бяха много трудни. Характерът ми никога не се е променял и винаги съм се усмихвал и останах щастлив. Всеки ден си поставям цели, които да постигна и преодолея. Коляното реагира добре, надявам се да се върна на терена и да бъда още по-силен, отколкото бях преди", сподели още крилото.