Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека благодари на Франческо Тоти за комплиментите и вярва, че Лоренцо Пелегрини "има всичко необходимо, за да стане капитан в бъдеще." Португалският тактик говори пред „Sky Sport Italia“, като изрази „абсолютната си гордост” от поредицата инициативи на римляните, включително даряването на защитна екипировка, храна и средства за местни болници и жители.

„Това не беше само набиране на средства, тъй като клубът работеше с болници и структури, които се бореха. Много ми хареса доставката на храна и лекарства за възрастни хора. Разговарям с играчите през цялото време, тъй като им предоставяхме индивидуални графици за тренировки, анализираме работата и храната им. Трудно е да се каже колко бързо бихме могли да върнем играчите във форма, за да играят, но не мисля, че трябва да е твърде дълго, тъй като те никога не са спрели благодарение на тази работа у дома. Здравето е най-важното, така че, когато условията го позволяват, вярвам, че е важно да завършим сезона“, каза Фонсека.

Мениджърът и полузащитникът Лоренцо Пелегрини бяха похвалени от легендата на тима Франческо Тоти тази седмица.

„Очевидно съм много щастлив да чуя това и е прекрасно да видя работата ми оценена. Мисля, че Пелегрини има всичко необходимо, за да стане капитан на Рома в бъдеще, така че съм съгласен с Тоти по този въпрос", сподели още португалският специалист.