Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро заяви, че с Кристиано Роналдо в състава си, „бианконерите“ вече могат да спечелят Шампионска лига.

„Трансферът на Кристиано е много голям, както за Ювентус, така и за италианския футбол. Торино ще го посрещне с любов. Останалите отбори със сигурност ще се опитат да се подсилят, за да се противопоставят на Ювентус. Сега се говори за Серия А по целия свят“, коментира Дел Пиеро в интервю за „Sky Sport Italia“.

„Кристиано е невероятен футболист, който може да вкарва голове по всякакъв начин. Аз му желая всичко най-добро в Ювентус и да спечели възможно най-много титли. Той е роден победител и съм сигурен, че ще се превърне в един от лидерите на отбора. Ювентус иска да е един от най-големите отбори в света и отново да спечели Шампионска лига. С Кристиано вече всичко това е възможно“, добави легендата на италианския клуб.

„Много съм щастлив, че мога да приветствам такъв играч в Ювентус. Един от най-големите футболисти в историята на футбола сега идва да играе в Ювентус“, каза още Дел Пиеро.