Докато в България се лутахме сред информации и дезинформации за бъдещето на Футболист номер едно за 2018 г. Кирил Десподов, един гуру на трансферните информации от Италия разкри със 100-процентна точност къде ще заиграе той - Джанлука ди Марцио. 

Сега той разкри в сайта си и точното разпределение на сумата по трансфера на нападателя. Джанлука ди Марцио работи с източници от клубовете и според авторитетния трансферен спец, новият клуб на футболиста Каляри ще плати за него 3 млн. евро. Тази сума може да набъбне с бонусите и до повече, но всичко зависи от представянето му. 

Ако и този път информацията му се окаже акуратна, Десподов няма да се окаже най-скъпо продаденият български футболист от родното първенство. Освен, ако разбира се, "червените" не вземат допълнителните премии от представянето му. 

Иначе другият важен детайл от сделката е такъв, какъвто вече го знаем - договор за следващите четири сезона и половина. Очаква се дебютът на Десподов в групата да е още тази седмица, но по-вероятно е да играе следващия уикенд.