Наставникът на Наполи Карло Анчелоти беше в настроение след победата на своя тим с 2:0 над Верона в Серия А и се закачи с репортерите след последните изказвания на Златан Ибрахимович. Именитият италиански специалист заяви, че по някое време днес двамата ще се чуят по повод евентуален трансфер.

Повод за хумора стана скорошно изказване на 38-годишния швед, че би се радвал, ако може да заиграе в Наполи, особено под ръководството на Анчелоти, с който вече са работили заедно. „Още тази вечер (визира снощи – б.р.) ще му се обадя и ще му кажа, че го чакаме! Изпитвам огромна симпатия към него, видях, че той вкара 29 гола в 30 мача в МЛС. Утре (днес – б.р.), след като сме се чули, ще ви уведомя как е минало”, с усмивка заяви 60-годишният наставник.

Той не скри и задоволството си от видяното в двубоя срещу Верона. „Към настоящия момент е важно да показваме солидност и зрялост. И от двете видях в този мач. На тактическо ниво когато се браним срещу 4-4-2, не показваме верния тайминг при движенията си и крайните защитници твърде бързо се изстрелват напред. Това оставя пространства. През второто полувреме водехме в резултата и по тази причина те не се стрелкаха толкова много напред.”

„Кризата при Милик? Мисля, че голът, който той отбеляза за националния си отбор беше ключът. Той промени неговите настроение и увереност. Милик имаше някои фитнес проблеми, сега е възстановен и си възвръща формата”, добави Анчелоти.