Агентът на една от изгряващите звезди на аржентинския футбол Лаутаро Мартинес призна, че би било чудесно да види своя клиент един ден редом до Лео Меси в състава на Барселона. 

Мартинес започва своя втори сезон в Интер, а за националния отбор на страна вече има 12 гола в първите си 14 мача, включително и хет-трик в последния си мач, при разгромната победа срещу Мексико с 4:0. Агентът му Бето Яке предвижда още по-светли дни за играча. 

"Би било чудесно да играе заедно с Меси в Барселона. Страхотно е да го наблюдаваш, когато е спокоен и концентриран. Първото му докосване и скоростта му го правят невъзможни за овладяване от противника", коментира агентът. 

"Лаутаро е много скромен. Когато го срещнах в Аржентина за първи път не беше лесно да го откъсна от средата, тъй като той имаше много близка връзка със семекството си и не се чувстваше добре далеч от дома".

"Преди да отиде в Интер аз му казах, че няма да има никакви проблеми с адаптацията, тъй като той е способен да постигне всички, което си науми. Никак не е лесно да излезеш на Сан Сиро и да играеш все едно си в задния си двор", завърши Бето Яке.